Základné problémy účtovania odpisov dlhodobého hmotného majetku - Kovalčíková, Antónia
IAS 16 - Pozemky, budovy a zariadenia - niekoľkokrát revidovaný. Základná charakteristika štandardu. Obsah IAS 16. Odpisy a ich účtovanie podľa štandardu. Slovenská právna úprava.