Bitka sa končí - nastane mier ? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Kritika pripravovaného zákona o obchodných reťazcoch a veľkých obchodných prevádzkarňach. Legislatíva by mala usmerniť postavenie menších subjektov na trhu. Zneužívanie ekonomickej závislosti. Zakrývanie skutočného výrobcu pod značkou obchodu. Pozri i článok na str. 28 tohto čísla.