Účtovanie o leasingu v zmysle IAS 17 a porovnanie s právnou úpravou v SR - Vépyová, Mária
Revízia pôvodného IAS 17 - Účtovanie prenájmov z r. 1984. Základná charakteristika štandardu. Definícia a klasifikácia prenájmov. Účtovné zobrazenie finančného prenájmu. Účtovné zobrazenie operatívnych prenájmov. Osobitosti pri prenájme pozemkov a budov, spätný prenájom. Odporúčané doplňujúce údaje k účtovným výkazom. Slovenská legislatíva. Zobrazenie v účtovných výkazoch.