Neskoro sme začali utekať - Viestová, Kristína
Výstavba maloobchodnej siete na Slovensku podľa európskych noriem. Jej koncentrovanosť, rovnomernosť rozloženia a špecializácia. Vplyv zahraničných obchodných reťazcov na zmeny a dianie v obchode. Pozícia maloobchodníkov v danom prostredí. Klady a zápory pôsobenia zahraničných firiem. Zanikne veľkoobchodná činnosť?