IAS 18 - Výnosy z bežnej činnosti - Tumpach, Miloš, 1970-
IAS 18 - Výnosy z bežnej činnosti. Prínos štandardu. Definovanie pojmu výnosy z bežnej činnosti. Výnosy, ktoré sú v pôsobnosti štandardu IAS 18. Porovnanie ustanovení štandardu a právnych noriem, ktoré upravujú problematiku výnosov v SR. Podmienky na uznanie a vykazovanie výnosov z bežnej činnosti.