Kto váha a neinvestuje, nezarobí - Václavová, Želmíra
Slovenský kapitálový trh v súčasnosti nie je pre menších investorov príťažlivý. Vybrané investičné príležitosti na Slovensku. Vývoj úrokov vybraných vkladov. Výhody stavebného sporenia a životného poistenia. TOP 10 v životnom poistení. Kolektívne investovanie prostredníctvom podielových fondov.