Spôsob zverejnenia spriaznených osôb v zmysle IAS 24 - Vépyová, Mária
IAS 24 - Zverejnenie spriaznených osôb. Cieľ IAS 24. Definícia pojmov. Charakteristika pojmu spriaznená strana (osoba). Transakcie spriaznených strán. Kontrola. Podstatný vplyv. Aplikácia štandardu. Porovnanie so slovenskou legislatívou (Občiansky zákonník, Obchodný zákonník).