Oceňování úvěrových pohledávek metodou simulace konkurzu - Poláček, Bohumil
Neexistencia jednotnej metodiky pre oceňovanie pohľadávok. Metóda súčasnej hodnoty budúcich peňažných tokov. Oceňovanie jednotlivých kategórií aktív. Stanovenie hodnoty záväzkov dlžníka. Vlastná simulácia tvorby rozvrhového uznesenia. Stanovenie výšky diskontnej sadzby.