IAS 25 - Účtovanie finančných investícií - Máziková, Katarína
IAS 25 - Účtovanie finančných investícií. Historický vývoj štandardu. Charakteristika finančných investícií v štandarde. Krátkodobé a dlhodobé finančné investície. Porovnanie štandardu IAS 25 so slovenskou právnou legislatívou.