Porovnanie konsolidácie uvedením do ekvivalencie podľa právnej úpravy v Slovenskej republike a podľa IAS 28 - Hvoždarová, Jana
Základné rozdiely uvedenia konsolidovanej účtovnej závierky do ekvivalencie medzi slovenskou legislatívou a štandardom IAS 28. Pridružený podnik a podstatný vplyv. Podstata metódy uvedenia do ekvivalencie. Nepoužitie metódy uvedenia do ekvivalencie. Postup metódy uvedenia do ekvivalencie. Kontinuita konsolidácie uvedením do ekvivalencie.