Nový trh
Nový trh - jeden z trhov Burzy cenných papierov v Bratislave, je určený pre malé a stredné spoločnosti. Ponuka Nového trhu. Vydanie emisie verejne obchodovateľných cenných papierov. Vstup spoločnosti na Nový trh. Poskytovanie informácií o spoločnosti na pravidelnej báze. Vzťah medzi investormi a spoločnosťou na Novom trhu. Obchodovanie s akciami spoločnosti n atrhu.