Finančná analýza spoločnosti VÚB, a.s., Bratislava - Ilavský, Martin
Všeobecná úverová banka, a.s., Bratislava zaujíma popredné postavenie na finančnom trhu v oblasti aktívnych aj pasívnych bankových obchodov. Posilňovanie likvidnej schopnosti banky, ozdravovanie úverového portfólia a zvyšovanie hospodárnosti. Racionalizačné zmeny v banke. Príprava banky na privatizáciu.