Stále nakupujeme v menších predajniach
Aké typy predajní, v ktorých nakupujeme, prevládajú. Spôsob nakupovania - na Slovensku a v Čechách. Zvyklosti zákazníkov východného bloku pri nakupovaní. Dva pohľady na nonstop predaj v hypermarketoch. Nonstop predaj ohrozuje existenciu večierok.