Zelená pre online shopping? - Marinkovičová, Denisa
Charakteristika online zákazníka. Prieskum užívania nákupu cez internet. Budovanie e-shopov. Výhody a nevýhody prevádzkovania e-shopov v Čechách i na Slovensku.