Elixír zdravia v téglikoch - Marinkovičová, Denisa
Výroba a predaj vybraných mliečnych výrobkov - jogurty, pudingy, krémy a peny. Poradenstvo a merchandising. Množstvo predajných výrobkov podľa značky. Obalová technika a distribúcia vybraných mliečnych výrobkov.