IAS 34 - Finančné vykazovanie v priebehu účtovného roka - Šlosárová, Anna
IAS 34 - Finančné vykazovanie v priebehu účtovného roka. Charakteristika a ciele štandardu. Charakteristika pojmu obdobie v priebehu účtovného roka. Finančná správa v priebehu účtovného roka. Kompletná alebo skrátená účtovná závierka. IAS 34 obsahuje tri ilustratívne prílohy. Porovnanie so slovenskou právnou úpravou.