Aktuální vývoj českého obchodu v globálním kontextu - Krásný, Tomáš
TOP 10 globálnych obchodníkov. Stav svetového maloobchodu - dominancia amerických obchodných reťazcov. Pokles trhového podielu lokálnych obchodných firiem vrátane družstiev. TOP 10 globálnych dodávateľov. TOP 10 českých dodávateľov potravín.