Nezbytná součást jídelníčku
Mliečne a mrazené výrobky vyžadujú optimálne podmienky skladovania, aby si zachovali svoju kvalitu a čerstvosť. Napriek zvýšenému dopytu po mliečnych výrobkoch ostáva stále prebytok mlieka. Príčiny najčastejšie nevyhovejúcich mliečnych výrobkov. Čomu dávajú prednosť zákazníci - chuti či značke. Obľuba mrazených potravín rastie. Špecifický produkt zasahujúci do mliečnych i mrazených výrobkov je zmrzlina.