Jak efektivně komunikovat mezi dodavatelem a odběratelem - Vít, Gregor
Úspech vzťahu medzi dodávateľom a odberateľom je dosiahnuteľný len na základe dlhodobej a kvalitnej spolupráce, ktorá je zameraná na úspory distribučného reťazca ako celku. EDI - Electronic Data Interchange - eliminovaním papierových dokumentou umožní zvýšiť bezpečnosť a rýchlosť komunikácie subjektov. Systém CRP - metóda postupného doplňovania zásob. Skúsenosti z praxe.