Pojištění dodavatelských údajů - Lajsek, Jan
Poistenie na báze tzv. platobnej nevôle (protracted default). Vymáhanie pohľadávok. Zjednávanie úverového poistenia vo forme rámcovej zmluvy. Význam poistenia úverov ako nástroja pre financovanie bankou. Model platobnej nevôle.