Účast na veletrhu v zahraničí - Dach, Karel
Účasť na zahraničnom veľtrhu ako súčasť marketingového mixu podniku, ktorá v plnej miere závisí na rozhodovacom procese vrcholového manažmentu. Príprava rozhodnutia pre účasť. Súbor hlavných činností pre prípravu rozhodnutia o účasti na veľtrhu. Rozhodnutie o účasti.