Národní značky kvality v Evropě - Čermáková, Albína
V súvislosti sa prijatím Národnej politiky podpory akosti v ČR sa dostáva do pozornosti problematika označovania kvalitných výrobkov a služieb. Označovanie kvalitných výrobkov v európskych krajinách. Nemecký inštitút pre zabezpečovanie akosti a značkovanie. Značky kvality RAL.