Obchod na Slovensku - Janků, Jana
Z obsahu: Slovenský obchod začína dobiehať susedov. Zákon o veľkoplošných jednotkách sa vracia na scénu. Nadnárodné reťazce menia aj nákupné zvyklosti obyvateľstva. Po období rozdeľovania sa prišiel čas spájania.