Co je synonymen čistoty...
Ktorým druhom mydiel, šampónov a čistiacich práškov dávajú prednosť zákazníci. Inovácia je podstatným rysom konkurencie medzi značkami. Synergia výrobcov a obchodníkov prináša efekt zákazníkovi. Prioritu majú najsilnejšie značky a ich inovácia.