Jak je zabalené "hotově balené zboží" - Pošvář, Jindřich
Do procesu kontroly hotovo baleného tovaru sa zapája štát. Takáto ochrana kvality tovaru v dobe voľného trhu je i nadnárodným záujmom. Označenie hotovo baleného tovaru písmenom "e" nie je povinnosťou, ale výhodou. Pre výrobcov tovaru bude používanie symbolu "e" priepustkou na trhy členských štátov Európskej únie.