Monitorovanie systému sociálnej ochrany - Letková, Tatiana
Zmeny v názoroch na systém sociálnej ochrany v medzinárodných dokumentoch. Riešenie problematiky financovania systému sociálnej ochrany vo výskumných úlohách v rokoch 1998-2000. Systém sociálnej ochrany a štátny rozpočet. Systém sociálnej ochrany a systém národných účtov. Systém sociálnej ochrany v metodike Eurostatu.