Dálková diagnostika v reálných podmínkách
Nový systém vyvinutý v Scanii umožňuje zamestnancom technického oddelenia kamiónovej dopravy priebežne sledovať údaje z testovaných vozidiel priamo v počítači. Ak sa vyskytne závada, dájú sa spätne zistiť podmienky jazdy. Dnes sa pohybuje po Európe celkom 1750 testovacích vozidiel Scania.