Záložné právo slúži ako poistka pre veriteľa - Benčík, Patrik
Záložné právo - dva subjekty - záložca a záložný veriteľ. Význam záložného práva. Čo všetko možno založiť. Prednosť daňového záložného práva. Zabezpečovací prevod práva. Dražia sa len hnuteľné veci. Reforma záložného práva.