Priaznivý trend prílevu priamych zahraničných investícií na Slovensku pokračuje - Hošková, Adela
Prílev priamych zahraničných investícií podľa odvetvového smerovania, podľa krajov a podľa krajín investora k 31.12.2000. Odlev priamych zahraničných investícií - jeho vývoj. Vplyv na obchodnú a platobnú bilanciu.