Sadzby dane z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Znížená sadzba dane pri vybraných tovaroch a službách. Znížená sadzba dane v stavebníctve. Znížená sadzba dane pri prevode, prechode a prenájme nehnuteľností. Znížená sadzba dane pri prenájme a požičiavaní osobného automobilu. Sadzba dane pri finančnom lízingu. K daným okruhom sú uvedené príklady.