Řešení projektu "Banka dat a modelů ekonomiky ČR"
Webová prezentácia projektu a jej technické zabezpečenie. Využitie programového produktu SORITEC pre ekonometrické analýzy. Komplexný model českej ekonomiky. Menové a finančné modely. Databáza podnikov a modely hodnotenia podnikov a odvetví. MERIT - databáza firiem, osôb a súvislostí. Prehľad elektronických informačných zdrojov pre ekonomický výskum.