Pri Gabčíkove by mal vyrásť priemyselný park - Kremský, Peter
Bývalý stavebný dvor gabčíkovskej priehrady by sa mal stať priemyselným parkom. Hľadanie investorov na rekonštrukciu infraštruktúry a vybudovanie parku. Výhodou gabčíkovskej lokality je, že sa nachádza asi 25 kilometrov od Györu, kde je najväčší priemyselný park v Maďarsku.