Jakost a právo. Rozsah odpovědnosti výrobce zákonné požadavky evropských direktiv na kontrolu výroby - Spindler, Ulrich
Zákonné základy európskych direktív. Moduly pre posudzovanie konformity. Uplatňovanie direktív. Systém modulov dáva priestor pre všetky spôsoby skúšania - skúšanie vo vlastnej zodpovednosti výrobcu však vytvára najviac priestoru pre zamedzenie zbytočného zaťažovania výrobcu.