Koncepcia vzdelávania vo verejnej správe
Inštitucionálne zabezpečenie vzdelávania. Vzdelávanie pred a po nástupe do verejnej správy. Vzdelávanie na ústrednej úrovni, na regionálnej úrovni a na miestnej úrovni. Financovanie vzdelávania vo verejnej správe. Legislatívne zabezpečenie vzdelávania.