Vyhláška o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou č. 55/1994 Z.z.
Znenie vyhlášky o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou č. 55/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov. Kniha pokladnice. Výkazy obratov platiteľa dane. Výklad k vyhláške a metodické usmernenie. Opatrenie MF SR č. 8562/96-61 zo dňa 9.5.1996.