Působnost personálněpsychologických agentur v oblasti řízení lidských - Podlesná, Lenka
Čo sú ľudské zdroje. Vývoj vzniku personálnych agentúr na území ČR. Pôsobenie zahraničných a českých personálnych agentúr. Kontakt uchádzača o zamestnanie s agentúrou. Metódy výberu uchádzačov. Využitie psychológie pri výbere. Psychodiagnostika vo výberovom riadení.