Elektronické registračné pokladnice - Dorociaková, Anna
Niektoré dôležité upozornenia na odstránenie nedostatkov súvisiacich s používaním elektronických registračných pokladníc (ERP). Legislatívne predpoklady upravujúce používanie ERP. Tovar a služby označené v klasifikácii produkcie.