Konsolidovaná účtovná závierka - Longauerová, Mária
Komplexný príklad na aplikáciu platných postupov pri zostavovaní konsolidovanej závierky. Právna úprava konsolidácie účtovnej závierky v SR. Praktický príklad zostavenia konsolidovanej účtovnej závierky. Prílohy č. 1 -11.