K marketingovej stratégii cestovného ruchu na Slovensku - Gúčik, Marián
Globálne a európske trendy vývoja cestovného ruchu. Stav trhu cestovného ruchu na Slovensku. Marketingové ciele a stratégie. Slovenská agentúra pre cestovný ruch ako nositeľ marketingovej stratégie cestovného ruchu.