Model lokalizácie hotelov na území veľkých miest na príklade Bratislavy - Bučeková, Ingrid
Zhodnotenie metód rozmiestenia hotelov na území veľkých miest. Analýza hlavných čŕt vývoja rozmiestenia hotelov na území Bratislavy. Rozmiestenie podľa územno-správnych jednotiek. Rozmiestenie hotelov vzhľadom na vzdialenosť od centra mesta. Rozmiestenie hotelov vo vnútornej funkčnej štruktúre mesta. Výhody a nevýhody použitých metód rozmiestenia hotelov.