Specifika a bariéry cestovního ruchu v euroregionu Beskydy - Havrlant, Jan
Euroregión a oblasť cestovného ruchu Beskydy v ČR. Špecifiká cestovného ruchu v euroregióne Beskydy. Bariéry v cestovnom ruchu v euroregióne Beskydy. Lyžiarske strediská. Rekreačné zariadenia.