Nárok na dovolenku pri organizačných zmenách - Jendrálová, Anna
Dovolenka pri dočasnom uvoľnení na výkon práce pre iného zamestnávateľa. Dovolenka pri dohodách o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Čerpanie dovolenky. Dodatková a osobitná dodatková dovolenka.