Od programu Phare k štrukturálnym fondom Európskej únie
Pokračovanie z HN č. 91/01. Implementačné agentúry na Slovensku. Použitie prostriedkov Phare. Phare a podpora regionálneho rozvoja. Prehľad získaných prostriedkov za obdobie 1993 - 2000. Prehľad o použití prostriedkov získaných z programu Phare za obdobie 1995 - 1999. Pokračovanie v ďalšom čísle.