Analýza výsledkov poľnohospodárskej výroby za rok 2000 - Chrastinová, Zuzana
Viaceré vplyvy medziročného poklesu. Rýchlejší rast výnosov. Pokles vlastného imania. Obchodné spoločnosti ziskovejšie. Medziročný pokles stratovosti spôsobila najmä jednorazová podpora štátu za straty zo sucha.