Posilnenie trhovej značky krajiny - Lipianska, Ľudmila
Snaha o posilnenie trhovej značky Slovenska. Silné a slabé stránky Slovenskej republiky. Príležitosti a ohrozenia pre prezentáciu Slovenska. Vplyv Európskej únie. Absencia spoločnej koncepcie prezentácie Slovenska v zahraničí.