Zahanbujúce zlepšenie - Sotník, Alexander
Ekonomicky najslobodnejšou krajinou sveta je Hongkong. Spomedzi 123 hodnotených krajín skončilo Slovensko na 68. mieste. Index ekonomickej slobody transformujúcich sa ekonomík. Vývoj hodnotenia skupín komponentov pre SR. Kroky vedúce k väčšej ekonomickej slobode a prosperite.