Míňajte na to, čo vás neminie - Krištofičová, Dagmar
Kto platí doplnkové dôchodkové poistenie, investuje výhodne a účelne. Vybrané údaje o doplnkovom dôchodkovom poistení. Spôsob ochrany a bezpečnosti vkladov. Rozdiely medzi životným poistením a doplnkovým dôchodkovým poistením.