Pre lepšiu orientáciu občana - Pinter, Gejza
Environmentálne označenie výrobku garantuje, že produkt menej zaťažuje životné prostredie. Legislatívny zámer zákona o environmentálnom označení výrobkov. Environmentálne označenie výrobku ako ekonomický nástroj.