Demografické hrozby blízkej budúcnosti - Polakovič, Ivan
V roku 2050 by malo žiť na svete deväť až jedenásť miliárd ľudí. Najľudnatejšie štáty sveta o 50 rokov. Počty obyvateľov vybraných miest. Ekonomické a demografické prognózy sveta o 50 rokov.