Niektoré príklady daňových rajov - Grúň, Ľubomír
Niektoré podrobnosti z vybraného okruhu krajín, ktoré sa vďaka osobitnému daňovému zákonodarstvu stali známe pod pojmom daňových rajov. Charakteristika krajín Belize, Írsko, Britské panenské ostrovy, Republika Nauru, Panama, Ostrov Nevis, Grenada, ostrovná krajina Niue a Kostarika. Politické a hospodárske pomery. Podmienky a výhody.